szülinap

 2013.08.05. 17:29

Nemrég volt a születésnapom. Régen ez az a várva-várt, varázslatos eseménye volt az évnek, ami minden kisgyerek számára az, ahogy gyerekként éli meg az ember. És úgy gondolom, hogy ez az ember életében így is kell, hogy maradjon. De nálam ez is eltűnt. Harmadik éve megy az, hogy egyáltalán nem csinálok "felhajtást", bulit, és még csak ajándékot se kérek. Komolyan mondom. Nincs is ajándékra vonatkozó ötletem. 

Bár lehet, hogy csak én gondolom túl, és ez egyszerűen a felnövéssel jár. A fene tudja. Ha viszont így van, akkor a felnövés egy sokkal lehangolóbb valami, mint ahogy gondoltam... Azért az én korosztályomban mindenesetre még bőven megy az, hogy szülinapkor bulit rendez az ember, meghív egy csomó barátot, és jó érzi magát. 

Remélem, nem lesz ez így örökké. 

A bejegyzés trackback címe:

https://titkoshely.blog.hu/api/trackback/id/tr625446329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása